Rózsaszín sajt

Minden, amit a Rózsaszín sajt c. magyar romantikus vígjáték elő- és utóéletéről tudni akarsz.

Werkképek #1

2009.08.03. 12:30 :: tothbarna

Douceline Derréal munka és sminkelés közben. Tipikus pillanat: amint elhangzik a "Éééés...tessék!", odaugrik a ruhás, lekapja Douceline-ról a téli kabátot, rólam a pokrócot, és máris eljátszhatjuk, milyen kellemes nyári délután a parkban... hiába, a filmkészítés folyamatos trükk, csalás és hazugság. (a példány a kezemben természetesen nem azt jelzi, hogy nem tudom biztosan a szövegem!!! inkább csak segíteni óhajtok a kolleginának)

Jobbra Flóra, a maszkmesterünk. Éppen Douceline-t sminkeli. Flórával már a Moziverzumban együtt dolgoztunk, éveken át, ami a TV2-n futott késő esténként. Szegény lány... amit én hisztiztem a különböző kenceficék miatt! Mindig valami heves reakció zajlott az arcomon: hol a könnyek eredtek meg (egy komédiánál ez kínos), hol jókora dudor nőtt valahol, nagyjából fél perccel a felvétel előtt. És hogy ebből semmi nem látszik a vásznon, az Flóra kezeit dícséri.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsaszinsajt.blog.hu/api/trackback/id/tr431281306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása